Το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians είναι εδώ

Σύντομα στο Netflix
02 Οκτωβρίου 2022 15:41
Το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians είναι εδώ

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη 2η σεζόν του “Barbarians” που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο. Η γερμανική σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι που κυκλοφόρησε και η νέα σεζόν υπόσχεται νέους ήρωες, νέους εχθρούς και φυσικά, τη συνέχεια της μεγάλης αυτής μάχης.

Στο σόου πρωταγωνιστούν οι Jeanne Goursaud, Laurence Rupp, David Schütter και Daniel Donskoy, ενώ είναι μια δημιουργία των Barbara Eder, Stefan Ruzowitzky, Steve Saint Leger και Lennart Ruff.

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Οι πεποιθήσεις ενός Ρωμαίου αξιωματούχου, που είναι διχασμένος ανάμεσα στην ισχυρή αυτοκρατορία που τον ανέθρεψε και τη φυλή του, οδηγούν σε μία επική ιστορική μάχη.

Στους Βάρβαρους βλέπουμε τα γεγονότα πίσω από τη μεγάλη μάχη που άλλαξε τον κόσμο, όπου η μοίρα τριών ανθρώπων ενώνεται, όταν Γερμανοί προσπαθούν να ανακόψουν την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πρωταγωνιστούν οι: Gaetano Aronica, Bence Ferenczi και Jeanne Goursaud.

Η 2η σεζόν του Barbarians θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.