Τα γυρίσματα του The Crow με τον Bill Skarsgard ολοκληρώθηκαν και μάλλον είναι σειρά

Έτσι λένε τουλάχιστον κάποιες πληροφορίες
02 Οκτωβρίου 2022 13:26
Τα γυρίσματα του The Crow με τον Bill Skarsgard ολοκληρώθηκαν και μάλλον είναι σειρά

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται το reboot του The Crow, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Bill Skarsgard, γνωστός από τους ρόλους του στα It και Deadpool 2. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει τον Ιούνιο και πλέον έχουμε νέα ενημέρωση για το που βρίσκεται η παραγωγή του.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μάθαμε ότι μάλλον πρόκειται για σειρά και όχι ταινία. Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με το The Prague Reporter, τα γυρίσματα 10 εβδομάδων ολοκληρώθηκαν σε πολλές τοποθεσίες στις γειτονιές της Παλιάς Πόλης και της Νέας Πόλης στην Πράγα.

Επίσης, σύμφωνα με τα έγγραφα της χώρας, το The Crow καταγράφηκε ως τηλεοπτική παραγωγή και όχι ως ταινία, με έξι συνολικά επεισόδια. Ωστόσο, το Prague Reporter λέει ότι αυτή η πληροφορία δεν είναι επίσημη ακόμα, καθώς προηγούμενες αναφορές προσδιόριζαν το project ως μία ταινία μεγάλου μήκους.

Το Crow είναι ένα κόμικ που γράφτηκε και σχεδιάστηκε από τον James O'Barr στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία ενός άνδρα και της αρραβωνιαστικιάς του, που δέχονται επίθεση και σκοτώνονται από μια συμμορία. Ο άντρας ανασταίνεται στην ουσία από ένα κοράκι και θέλει να πάρει εκδίκηση από εκείνους που αφαίρεσαν τη ζωή της γυναίκας του.

Τη σκηνοθεσία του project είχε αναλάβει ο Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell), ενώ το σενάριο ο Zach Baylin (King Richard).

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.