Η 11η σεζόν του American Horror Story αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

Και μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας
29 Σεπτεμβρίου 2022 20:00
Η 11η σεζόν του American Horror Story αποκαλύπτεται (ΦΩΤΟ)

Το FX Networks αποκάλυψε και επίσημα την 11η σεζόν του American Horror Story, η οποία έχει την ονομασία AHS:NYC. Όπως αποκαλύπτει ο σύντομος τίτλος, η σειρά θα επικεντρωθεί πλήρως στη Νέα Υόρκη και μάλιστα τώρα ξέρουμε το πότε ακριβώς.

Και αυτό γιατί το FX επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα δύο επεισόδια θα παίξουν στο FX στις 19 Οκτωβρίου και κάθε εβδομάδα θα παίζει και από ένα επεισόδιο. Επίσης, όπως γίνεται πάντα, μετά το FX, τα νέα επεισόδια θα ανεβαίνουν και στο Hulu και αυτό σημαίνει ότι θα τα έχουμε και εμείς μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus.

Παλιότερα, ο πρόεδρος του FX είχε δηλώσει τα εξής:

Η 11η σεζόν διαδραματίζεται σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, αλλά έχει ένα θέμα και μία ιστορία με αρχή, μέση και τέλος

Το cast της 11ης σεζόν αποτελείται από τους Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O’Hare και Patti LuPone. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt και Our Lady J.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το American Horror Story έχει ήδη ανανεωθεί και για την 12η και 13η σεζόν του, ενώ το American Horror Stories συνεχίζεται και αυτό κανονικά.