O Norman Reedus του The Walking Dead απέκτησε το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον φίλο του Jon Bernthal να εκφωνεί τον εισαγωγικό λόγο του
29 Σεπτεμβρίου 2022 12:26
O Norman Reedus του The Walking Dead απέκτησε το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σας είχαμε ενημερώσει πως ο Norman Reedus επρόκειτο να λάβει το δικό του αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Η τελετή έγινε και ο 53χρονος σταρ του The Walking Dead που όλοι γνωρίσαμε από τον ρόλο του ως "Daryl Dixon" έλαβε την μεγάλη αυτή τιμή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη σύζυγό του και επίσης γνωστή ηθοποιό, Diane Kruger. 

"Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο, μου φαίνεται σουρεαλιστικό. Η μαμά μου είναι εδώ, σε ευχαριστώ που με ανέχτηκες όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο." δήλωσε ο Reedus στο πλαίσιο της απονομής του.

Στην ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες το παρών έδωσε ο επί χρόνια φίλος και συνάδελφός του Jon Bernthal, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στο The Walking Dead, καθώς και ο σκηνοθέτης και ειδικός των εφέ, Greg Nicotero. Αποτελεί τον πρώτο αστέρα της ζόμπι σειράς του AMC που λαμβάνει αυτήν την τιμή. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

Η θητεία του στο The Walking Dead όμως γνωρίζουμε ότι δε θα τελειώσει με την 11η σεζόν, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά με πρωταγωνιστή τον Daryll που θα γυριστεί και θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη, ενώ η πρεμιέρα της έχει οριστεί για το 2023.