Never Have I Ever: Η 4η σεζόν αποκαλύπτεται και θα είναι η τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε την αγαπημένη σας έφηβη
27 Σεπτεμβρίου 2022 13:11
Never Have I Ever: Η 4η σεζόν αποκαλύπτεται και θα είναι η τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 3η σεζόν του Never Have I Ever έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες στο Netflix και η υπηρεσία αποκάλυψε ήδη τη συνέχεια. Ναι, ο 4ος κύκλος είναι γεγονός και όπως μάθαμε μέσα από το πρώτο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube, θα είναι και ο τελευταίος.

Η αγαπημένη σας χαοτική έφηβη και η παρέα της επιστρέφουν για την 4η και τελευταία σεζόν και το Netflix υπόσχεται περισσότερο δράμα, περισσότερους έρωτες και έναν νέο καρδιοκατακτητή. Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες για τη νέα σεζόν, αλλά η επίσημη λεζάντα σίγουρα θα «ψήσει» τους λάτρεις της σειράς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σειρά είχε ανανεωθεί για τον 4ο κύκλο από τον Μάρτιο, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή για να φτάσει στις οθόνες σας, μιας και τον περιμένουμε μέσα στο 2023. Το Never Have I Ever δημιουργήθηκε από τους Mindy Kaling και Lang Fisher, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Universal Television, ένα τμήμα του Universal Studio Group και Howard Klein και David Miner της 3 Arts Entertainment.

Το Εγώ Ποτέ: Σεζόν 4 έρχεται στο Netflix μέσα στο 2023. Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.