The Crown 5η σεζόν: Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων αποκαλύφθηκε

Εν αναμονή του trailer της 5ης σεζόν
27 Σεπτεμβρίου 2022 09:33
The Crown 5η σεζόν: Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων αποκαλύφθηκε

Η 5η σεζόν του The Crown είναι εδώ και καιρό έτοιμη αλλά με τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ τα σχέδια για την προώθησή της επιβραδύνθηκαν, όπως φαίνεται, ενώ τα γυρίσματα της 6ης σεζόν σταμάτησαν προσωρινά σε ένδειξη σεβασμού

Στο πλαίσιο του TUDUM event, το Netflix έκανε μια λιτή ανακοίνωση όπου μάθαμε πως η 5η σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Ωστόσο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα κάποιο teaser ή trailer και ακόμη δεν έχουμε δει επίσημα πλάνα από την επερχόμενη προτελευταία σεζόν. 

Η 5η σεζόν θα διαδραματίζεται στα χρονικά όπου ο γάμος μεταξύ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα (Elizabeth Debicki) και του Πρίγκιπια Κάρολου (Dominic West) βρισκόταν υπό διάλυση. 

Όσο για την 5η σεζόν του The Crown που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Νοέμβριο το cast απαρτίζουν μεγάλα ονόματα όπως οι: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ, Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και Dominic West ως πρίγκιπας της Ουαλίας.

Η 5η σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.