Cobra Kai: Θα αργήσει παραπάνω από το αναμενόμενο η 6η σεζόν;

Ο showrunner και ένας εκ των δημιουργών, Jon Hurwitz, αποκαλύπτει μερικά σχέδια για την επόμενη σεζόν
26 Σεπτεμβρίου 2022 21:56
Cobra Kai: Θα αργήσει παραπάνω από το αναμενόμενο η 6η σεζόν;

Αν και η 6η σεζόν του Cobra Kai θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά το φινάλε της ήδη επιτυχημένης 5ης σεζόν και της τεράστιας απήχησης που φέρνει στο Netflix, αν και ακόμη επίσημα δεν έχει πάρει το "πράσινο φως". 

Ωστόσο, ένας εκ των δημιουργών και showrunner, ο Jon Hurwitz, μιλώντας στο Deadline αποκάλυψε μερικά από τα σχέδια της παραγωγής για την επόμενη σεζόν φέρνοντας και μερικά δυσάρεστα νέα. Ένα από αυτά είναι πως η 6η σεζόν ενδέχεται να αργήσει σε σχέση με το κενό μεταξύ των σεζόν 4-5, διότι το δημιουργικό τρίο γυρίζει μια άλλη σειρά για το Netflix, το Obliterated. Βέβαια, η θέληση για μια 6η σεζόν υπάρχει: 

"Ακόμη το δουλεύουμε με τη Sony και το Netflix και ακόμη δεν έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση 6ης σεζόν ακόμη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σκεφτόμαστε συνεχώς αυτούς τους χαρακτήρες. Δουλεύουμε στο Oblitarated αυτόν τον καιρό. Είμαστε στο δεύτερο μήνα γυρισμάτων και νομίζω ότι θα πάρει τα μυαλά του κόσμου, αλλά ελπίζουμε πως θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια Cobra Kai στο μέλλον. 

Ίσως να υπάρξει λίγο περισσότερη αναμονή, πιθανότατα, επειδή έχουμε στη μέση την άλλη σειρά, αλλά δε νομίζουμε να αργήσει τόσο, εφόσον όλα πάνε όπως αναμένουμε."  

Η νέα ταινία Karate Kid έρχεται το 2024 - Θα συνδέεται όμως με το Cobra Kai; 

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Η "αυτοκρατορία" των dojo που είχε υποσχεθεί ο Terry Silver στο φινάλε της 4ης σεζόν γίνεται πραγματικότητα. Ο LaRusso ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ο Kreese βρίσκεται στη φυλακή και ο Jonny Lawrence προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αφήνοντας στην άκρη το καράτε. Θα μπορέσει όμως ο Daniel με τη βοήθεια του νέου του συμμάχου να αντισταθούν στο "No Mercy" καράτε που επικρατεί στην Κοιλάδα; 

Παίζουν οι: Ralph Macchio, Martin Kove, William Zabka, Thomas Ian Griffith, Jacob Betrand, Payton List, Mary Mouser, Tanner Buchanan και Xolo Madriduena. Στις νέες προσθήκες της 5ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Sean Kanan (Mike Barnes) και Alicia Hannah-Kim (Kim Da-Eun). 

Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ

Η 5η σεζόν του Cobra Kai παραμένει στην κορυφή του ελληνικού -και όχι μόνο- Netflix. Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία Karate Kid αλλά και το Cobra Kai μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.