Η 6η σεζόν του Elite αποκαλύπτεται και θα απουσιάζουν σημαντικά πρόσωπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Νοέμβριο ξανά στις τάξεις του Las Encinas
26 Σεπτεμβρίου 2022 16:35
Η 6η σεζόν του Elite αποκαλύπτεται και θα απουσιάζουν σημαντικά πρόσωπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά την ημερομηνία της 6ης σεζόν του Elite (Ελίτ), η οποία αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας τον Νοέμβριο. Στο νέο κεφάλαιο έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά και αρκετές νέες προσθήκες στο cast και φαίνεται πως οι δυσκολίες στο σχολείο συνεχίζονται ασταμάτητα. 

Ύστερα από το φινάλε της 5η σεζόν, θα δείτε αρκετά πρόσωπα να απουσιάζουν εκτός από τον Samuel που τον υποδυόταν ο Itzan Escamilla, καθώς μάθαμε ότι θα απουσιάζουν από το νέο κεφάλαιο και οι Omar (Omar Ayuso), Rebeka (Claudia Salas) και Cayetana (Georgina Amorós).

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μετά το θάνατο του Samuel, το Las Encinas αντιμετωπίζει μία νέα σχολική χρονιά προσπαθώντας να καλύψει όλες τις προηγούμενες καταστροφές. Ωστόσο, οι συγκρούσεις στις τάξεις συνεχίζονται όπως ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η ενδοοικογενειακή κακοποίηση ή LGBTBI-φοβία, που είναι μόλις μερικά από τα δύσκολα θέματα που θα διατρέξουν αυτή τη σεζόν στο σχολείο. Εάν αυτοί που διαχειρίζονται το σύστημα δεν αναλάβουν ενεργό δράση για να τα αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι οι μαθητές.

Στη νέα σεζόν θα δείτε τους André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal) και Manu Ríos (Patrick), ενώ τα νέα μέλη είναι οι Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, La inocencia), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) και Álex Pastrana (Welcome to Edén, Los protegidos).

Η 6η σεζόν του Ελίτ θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer με την ανακοίνωση ημερομηνίας παρακάτω.