The Watcher: Η νέα “creepy” σειρά του Netflix έχει ένα απίθανο trailer

Και σας κλείνει ραντεβού για τις 13 Οκτωβρίου
26 Σεπτεμβρίου 2022 15:34
The Watcher: Η νέα “creepy” σειρά του Netflix έχει ένα απίθανο trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την ολοκαίνουργια σειρά του Ryan Murphy (American Horror Story), “The Watcher”. Πρόκειται για μία “creepy” σειρά εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα με πρωταγωνιστές τους Naomi Watts και Bobby Cannavale.

Το σόου είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα που είχαν συμβεί στο New Jersey, όπου οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, λάμβαναν κάποια γράμματα από έναν άγνωστο για πολλά χρόνια, λέγοντας μάλιστα ότι παρακολουθούσε το σπίτι τους για δεκαετίες. Όταν τελικά η οικογένεια αυτή κατάφερε να ενοικιάσει το σπίτι και οι νέοι ιδιοκτήτες λάμβαναν τις ίδιες απειλητικές επιστολές.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Όταν η οικογένεια Μπράνοκ μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της στα προάστια, σύντομα η ζωή της γίνεται κόλαση. Τα σκοτεινά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται "The Watcher" αποτελούν την αρχή, καθώς ξετυλίγονται τα δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σπιτιού "Watcher" στο Νιου Τζέρσι.

Η Watts έχει παίξει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως είναι το Twin Peaks, το Gypsy, αλλά και το The Loudest Voice, ενώ ο Cannavale είχε πρωταγωνιστήσει στο Homecoming, καθώς και στο Mr. Robot.

Το The Watcher θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.