Κλάψτε από τα γέλια με τις γκάφες που έγιναν στο Stranger Things 4 (ΒΙΝΤΕΟ)  

Από μόνες τους θα μπορούσαν να σας σώσουν από τον Vecna

Κλάψτε από τα γέλια με τις γκάφες που έγιναν στο Stranger Things 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Stranger Things δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόσφατο TUDUM fan event του Netflix και η υπηρεσία το τίμησε δεόντως. Και αυτό γιατί έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer, το οποίο επικεντρώνεται σε όλες τις γκάφες που έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 4ης σεζόν.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να χάνουν τα λόγια τους, να κάνουν διάφορα «τρολαρίσματα» σε άλλους και πολλά ακόμη, που θα μπορούσαν κάλλιστα να σας σώσουν από τον Vecna, όπως λέει το ίδιο το Netflix. Δεν είναι η πρώτη φορά που η υπηρεσία ανεβάζει βίντεο με όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια του Stranger Things, αλλά σίγουρα αυτό το νέο βίντεο είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει.

Αυτές οι γκάφες από μόνες τους θα μπορούσαν να με σώσουν από τον Βέκνα. Οι γκάφες της σεζόν 4 είναι επίσημα εδώ.

Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι τρόλαραν τους fans με "leak" όλης της σεζόν! (ΦΩΤΟ)  

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν. Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων