Η 3η σεζόν του Outer Banks απέκτησε το πρώτο teaser της

Τα Ψάρια επιστρέφουν!
26 Σεπτεμβρίου 2022 13:20
Η 3η σεζόν του Outer Banks απέκτησε το πρώτο teaser της

Κατά τη διάρκεια του TUDUM fan event που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες, το Netflix κυκλοφόρησε και το επίσημο teaser βίντεο από την 3η σεζόν του Outer Banks. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου είχαν ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2022 και πλέον φαίνεται πως η παραγωγή κυλάει ομαλά και θα έρθει στις οθόνες σας το 2023.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες προς το παρόν και το πρώτο βίντεο μάς δίνει μια πολύ μικρή ματιά με τους πρωταγωνιστές να ζουν στο νησί και να προσπαθούν να επιβιώσουν. Φαίνεται πώς κάποιες καταστάσεις θα ζορίσουν λίγο τα πράγματα για την παρέα και αυτό φαίνεται από το teaser που θα δείτε παρακάτω.

Η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του έναν θρυλικό θησαυρό που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

Το ήδη υπάρχων cast που αποτελείται από τους: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant, θα επιστρέψουν κανονικά στο νέο κεφάλαιο.

Το Outer Banks 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023. Δείτε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.