Vikings: Valhalla 2η σεζόν - Επιστρέφουν για μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θρυλικοί ήρωες των Βίκινγκ επιστρέφουν το 2023 στο Netflix
25 Σεπτεμβρίου 2022 15:35
Vikings: Valhalla 2η σεζόν - Επιστρέφουν για μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix TUDUM επιφύλασσε και ένα δωράκι στους fans των Vikings και της spinoff/sequel σειράς τους, Vikings; Valhalla που θα επιστρέψει εντός του 2023 -τελικά- για τη 2η σεζόν της. 

Αυτό το δωράκι ήρθε υπό τη μορφή μιας ολόκληρης σκηνής από τον 2ο κύκλο εκεί όπου οι θρυλικοί ήρωες των Βίκινγκ, οι Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταβσον) και Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ), κάνουν μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια κόντρα στον Όλαφ και τους πολεμιστές του.

Δείτε την πρώτη σκηνή από τη 2η σεζόν του Vikings Valhalla: 

Να αναφέρουμε πως το Vikings: Valhalla έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για 3η σεζόν. 

Η σύνοψη του Vikings: Valhalla

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το ΒΙΚΙΝΓΚ: ΒΑΛΧΑΛΑ εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Στο νέο σόου του σύμπαντος των Vikings πρωταγωνιστούν οι: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes, Louis Davison, Bosco Hogan, Asbjørn Krogh Nissen, Pollyanna McIntosh, και Soren Pilmark.

Το Βίκινγκ: Βαλχάλα θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του εντός του 2023 στο Netflix.