1899: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK  

Οι Baran bo odar και Jantje Friese συνθέτουν ένα σκοτεινό μυστήριο στο Τρίγωνο των Βερμούδων

1899: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Εν μέσω του μεγάλου TUDUM event του Netflix ανακοινώθηκε -επιτέλους- και η ημερομηνία κυκλοφορίας του "1899", της νέας θρίλερ σειράς μυστηρίου από τους δημιουργούς του εξαιρετικού "DARK". 

Το 1899 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και αναμένεται ως ένα από τα δυνατά χειμερινά χαρτιά του Netflix, κυρίως επειδή φέρει την υπογραφή των Baran bo Odar και Jantje Friese. Το σκηνικό της σειράς ξεκινάει όταν μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών αναχωρεί από το Λονδίνο με ένα ατμόπλοιο για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη. Όταν όμως συναντούν ένα άλλο πλοίο μεταναστών που παραδέρνει στην ανοιχτή θάλασσα, το ταξίδι τους αρχίζει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του cast: 

 

 

Η σύνοψη του 1899 αναφέρει: 

Μια οπτικά εντυπωσιακή οδύσσεια, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι δημιουργοί της διεθνώς αναγνωρισμένης σειράς "Σκοτάδι" μάς ταξιδεύουν στη χρονιά "1899" με οδηγό τον Κέρβερο. Ό,τι χάθηκε θα βρεθεί.

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume

Το 1899 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix. 

Ροη ειδησεων