Η 3η σεζόν του The Witcher και το spin-off Blood Origin έχουν πλέον ημερομηνία στο Netflix

Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή για την επιστροφή του Geralt
25 Σεπτεμβρίου 2022 09:24
Η 3η σεζόν του The Witcher και το spin-off Blood Origin έχουν πλέον ημερομηνία στο Netflix

Κατά τη διάρκεια του Tudum event του Netflix μάθαμε πότε θα επιστρέψει ξανά ο Geralt στις οθόνες σας με την 3η σεζόν του The Witcher. Ναι, η εταιρία σε αυτό το event είχε και μία μικρή έκπληξη για τους fans, αφού εκτός από μία ολοκαίνουργια αφίσα αποκάλυψε ότι το The Witcher Season 3 θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix το καλοκαίρι του 2023.

Όπως καταλάβατε θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή μέχρι να δείτε ξανά τον Henry Cavill ως Geralt, καθώς και τους Ciri (Freya Allan) και Yennefer (Anya Chalotra). Επιπροσθέτως, οι Robbie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner και Christelle Elwin είναι οι νέες προσθήκες του cast. Ο Amell υποδύεται έναν μαχητή ξωτικών που ονομάζεται Gallatin, ο οποίος ηγείται ενός στρατού ανταρτών Scoia'tael που πολεμούν για λογαριασμό του Nilfgaard.

Η Meng’er Zhang είναι η Milva, ένας άνθρωπος που υιοθετήθηκε από τις dryads του  Brokilon Forest και είναι μια σκληροτράχηλη ταλαντούχα κυνηγός. Ο Skinner υποδύεται τον πρίγκιπα Radovid, έναν βασιλικό playboy και τον μικρότερο αδερφό του King Vizimir (Ed Birch). Ο Elwin είναι ο Mistle, είναι μέλη των The Rats, οι οποίοι είναι μια συμμορία που κλέβουν από τους πλούσιους.

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.


Μιας και η 3η σεζόν του The Witcher θα αργήσει να έρθει στις οθόνες σας, το Netflix αποκάλυψε ότι το spin-off του, το The Witcher: Blood Origin θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου. Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Το cast εκτός από τους  Laurence O'Fuarain, Sophia Brown, και Michelle Yeohπεριλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ωςMeldof, Amy Murray ωςFenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril.

Αυτή η σειρά θα μας ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt of Rivia του Henry Cavill και συγκεκριμένα στη γέννηση του πρώτου "Γητευτή".

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.