Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea με μια ολόκληρη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα το Part 2 της κορεάτικης "Τέλειας Ληστείας"
24 Σεπτεμβρίου 2022 10:57
Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea με μια ολόκληρη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του κορεάτικου TUDUM event το Netflix αποκάλυψε και την πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea, του κορεάτικου spinoff/remake της πασίγνωστης ισπανικής σειράς "La Casa De Papel". 

Η πρώτη αυτή ματιά δόθηκε μέσω μιας ολόκληρης σκηνής από τη 2η σεζόν (ή Part 2 όπως το λέει το Netflix), στην οποία δείχνει το παρελθόν του Kim Sung-oh ως Captain Cha Moo-huyk, πρώην ειδικού πράκτορα της Β. Κορέας και μέλος της Task Force που αντιμετωπίζει την συμμορία του Καθηγητή. 

Δείτε την πρώτη σκηνή από το Money Heist: Korea Part 2: 

Παίζουν οι: Yoo Ji-tae (Καθηγητης), Jung Jong-seo (Tokyo), Park Haw-soo (Berlin), Kim Yunjin, Kim Ji-hoon (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Lee Won-jong (Moscow). 

Στο review του Part 1, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, έγραφε: 

Το Part 1 λήγει με ένα σημείο που σαφέστατα και πάλι σου δημιουργεί έντονο το deja vu σε σημείο που σαν θεατής είπα «νισάφι», κάντε το λιγάκι πιο πρωτότυπο. Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα ενός πιστού remake απλώς με ένα πιο γυαλιστερό περιτύλιγμα, διαφορετική γλώσσα και κάπως καλύτερη παραγωγή. Σίγουρα θα υπάρξει ένα Part 2 που θα δέσει τα γεγονότα αλλά προς το παρόν κινείται πάνω σε μια αδιάφορη παρτιτούρα που προσφέρει ανούσια deja vu παρά θέαμα. Ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το ισπανικό δεν κυκλοφόρησε ποτέ, το Money Heist Korea να είχε θέση. Στο δικό μας όχι και τόσο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Netflix δεν έχει τελειώσει ακόμα με το -κλασσικό- Money Heist, καθώς ετοιμάζει ήδη την spin-off σειρά του Berlin. Μπορεί σύντομα να μάθουμε κάτι νεότερο για αυτήν οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

Η 2η σεζόν του Money Heist: Korea δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας έχοντας την ένδειξη "έρχεται σύντομα".