Αυτό είναι το απόλυτο “χριστουγεννιάτικο” πουλόβερ του Stranger Things (ΦΩΤΟ)  

Το επίσημο merch της σειράς από το Merchoid

Αυτό είναι το απόλυτο “χριστουγεννιάτικο” πουλόβερ του Stranger Things (ΦΩΤΟ)

Βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν από τα Χριστούγεννα και το online κατάστημα Merchoid συνεργάστηκε με το Netflix για να φέρει ένα πανέμορφο πουλόβερ για να σας ζεστάνει. Συγκεκριμένα, η εταιρία έφτιαξε ένα πουλόβερ στα χρώματα του Stranger Things και με κεντρικό λογότυπο το γνωστό “Hellfire Club” από την 4η σεζόν της σειράς.

Το Hellfire Club Christmas Sweater -όπως ονομάζεται- βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για pre-order και κοστολογείται στα $54.99. Μάλιστα, το Merchoid λέει ότι θα είστε ο “Master” των δώρων αν το φορέσετε, ενώ έχει βγάλει ήδη στο site και διάφορα άλλα merchandise από τη σειρά όπως μία τσάντα και ένα jacket, σαν αυτό του Eddie Munson από τη σειρά.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι τρόλαραν τους fans με "leak" όλης της σεζόν! (ΦΩΤΟ)  

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν. Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Ροη ειδησεων