Η Kid Moxie τραγουδάει Radiohead για τη νέα σειρά "Maestro" - Δείτε το clip

Η δική μας Kid Moxie ντύνει μουσικά την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
23 Σεπτεμβρίου 2022 15:55
Η Kid Moxie τραγουδάει Radiohead για τη νέα σειρά "Maestro" - Δείτε το clip

H Kid Moxie είναι ένα από τα "δικά μας" παιδιά που διαπρέπουν στο εξωτερικό και το Χόλιγουντ όντας μια επιτυχημένη συνθέτρια που η μουσική της έχει συμπεριληφθεί σε τεράστια βιντεοπαιχνίδια όπως τα "Cyberpunk 2077" και "Forza Horizon 5". 

Αυτή τη φορά η Kid Moxie κλήθηκε να υπογράψει και να ντύσει μουσικά την πολυαναμενόμενη νέα ελληνική σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το main theme της σειράς που ντύνει και το πρώτο trailer λοιπόν είναι μια διασκευή του "Creep" των Radiohead, που φέρει την αιθέρια και τη cinematic pop/neon noir υπογραφή της Έλενας Χαρμπίλα.

Σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ του κομματιού της και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Δείτε το μουσικό βίντεο του "Creep" by Kid Moxie: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δημιούργησε και την μουσική για τους νέους τίτλους αρχής του εμβληματικού χολιγουντιανού στούντιο της Orion Pictures

Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το νεότερό της album με τίτλο "Better Than Eletric", το οποίο είναι βουτηγμένο στο χαρακτηριστικό cinematic pop και neon noir ύφος της μουσικής της. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να τσεκάρετε τη κουβέντα που είχαμε με την Kid Moxie περί Cyberpunk, Keanu Reeves, τα βιντεοπαιχνίδια και τον... David Lynch. 

Λίγα λόγια για το Maestro:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων με τίτλο «Maestro». Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

H υπόθεση: O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Το "Maestro" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο από τη συχνότητα του Mega.