Επιτέλους έχουμε την ημερομηνία του Wednesday του Tim Burton! (ΦΩΤΟ)

Έρχεται πολύ σύντομα μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix
23 Σεπτεμβρίου 2022 16:31
Επιτέλους έχουμε την ημερομηνία του Wednesday του Tim Burton! (ΦΩΤΟ)

Το Netflix μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την επίσημη αφίσα του Wednesday, της νέας σειράς του που επιμελείται ο Tim Burton και έχει πρωταγωνίστρια της Jenna Ortega. Το επίσημο poster του σόου δείχνει την Wednesday να κρατάει μία ομπρέλα, ενώ παρακάτω αποκαλύπτεται επιτέλους και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Όπως όλα δείχνουν, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα γιατί η σειρά του Burton πρόκειται να παίξει στις 23 Νοεμβρίου. Αξίζει να αναφερθεί πως και η Christina Ricci, η αυθεντική "Wednesday" από την ταινία του 1990, επιστρέφει σε βασικό ρόλο για το νέο σόου. Στη σειρά έχουμε ένα αξιόλογο cast ηθοποιών, μεταξύ άλλων των Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán και Isaac Ordonez.

Δείτε τη νέα αφίσα που αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας παρακάτω:

Όπως λέει το Netflix, το σόου είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday στην Ακαδημία Νέβερμορ.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.