Στην Apple και με την Rhea Seehorn πρωταγωνίστρια η νέα σειρά του Vince Gilligan

Ο δημιουργός του Breaking Bad και Better Call Saul βρήκε σπίτι για τη νέα του σειρά
23 Σεπτεμβρίου 2022 08:20
Στην Apple και με την Rhea Seehorn πρωταγωνίστρια η νέα σειρά του Vince Gilligan

O Vince Gilligan, δημιουργός των Breaking Bad και Better Call Saul, βρήκε το επόμενο τηλεοπτικό του σπίτι για τη νέα σειρά που ετοιμάζει. 

Έχοντας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο "Breaking Bad' πριν από λίγο καιρό με το συγκλονιστικό φινάλε του Better Call Saul, η νέα σειρά του Gilligan δεν έχει ακόμη επίσημο τίτλο αλλά μάθαμε ότι καταλήγει στο Apple TV+. Μάλιστα η Apple παρήγγειλε ήδη δύο σεζόν της νέας σειράς του Gilligan με το κάθε επεισόδιο να κοστίζει γύρω στα $13 εκατ. κάτι που το καθιστά σαφώς μια υπερπαραγωγή. 

Επίσης βρήκε την πρωταγωνίστρια της σειράς στο πρόσωπο της υποψήφιας για Emmy, Rhea Seehorn που επί έξι σεζόν υποδύθηκε την Kim Wexler στο "Better Call Saul". Ο Gilligan είπε για αυτήν την επιλογή του: "Μετά από 15 χρόνια είπα πως ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα από το να γράφω αντι-ήρωες και ποια είναι πιο ηρωϊκή από την καταπληκτική Rhea Seehorn; Και πολύ άργησε να πάρει την δική της σειρά και είμαι τυχερός που θα συνεργαστώ μαζί της."

Η νέα σειρά του Vince Gilligan είναι σε παραγωγή της Sony Pictures TV με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια και περιγράφεται ως μια μεικτή και προσγειωμένη δραματική σειρά, που θα έχει κάτι από Twilight Zone αλλά δε θα είναι και sci-fi. 

O Gilligan φυσικά θα είναι σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της σειράς αυτής. Λέγεται ότι η Amazon και το AMC πάλεψαν για τη σειρά, αλλά ήταν διστακτικοί στο να δώσουν από νωρίς το ΟΚ για μια σεζόν χωρίς πιλότο και να πληρώσουν το ακριβό αντίτιμο των $13 εκατ. budget ανά επεισόδιο.