Ψήνεται η επιστροφή του Punisher στο MCU στο "Daredevil: Born Again";

Ο Jon Bernthal ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο MCU
22 Σεπτεμβρίου 2022 11:42
Ψήνεται η επιστροφή του Punisher στο MCU στο "Daredevil: Born Again";

Μια νέα φήμη γύρω από μια μεγάλη επιστροφή χαρακτήρα των Netflix σειρών της Marvel κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο. Αυτή αφορά τον Punisher του Jon Bernthal ο οποίος ακούγεται ότι θα επιστρέψει μέσω μιας άλλη σειρά του MCU πρώτα. 

Σύμφωνα με πηγές των KC Walsh και Charles Murphy, αρχικά η Jessica Jones θα ήταν η τρίτη χαρακτήρας των Netflix/Marvel σειρών που θα συστηνόμασταν στο MCU -μετά τους Matt Murdock και Kingpin, αλλά η Krysten Ritter δεν μπορούσε να συμμετέχει λόγω βεβαρημένου προγράμματος. Έτσι λέγεται ότι τη θέση της θα πάρει ο Jon Bernthal που θα εμφανιστεί στο πλάι του Charlie Cox στη νέα σειρά Daredevil: Born Again

Για την ιστορία ο Bernthal πρωτοεμφανίστηκε ως Frank Castle στη 2η σεζόν του Daredevil και λατρεύτηκε απευθείας από τους Marvel fans. Η solo σειρά του "The Punisher" διήρκησε για 2 σεζόν των 13 επεισοδίων στο Netflix. 

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε δια στόματος Charlie Cox πως το "Born Again" θα είναι η reboot σειρά του χαρακτήρα στο MCU και όχι η 4η σεζόν του Daredevil του Netflix, που θα συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε. 

Έτσι φαίνεται πως εκτός του Vincent D'Onofrio ως Kingpin θα δούμε και την επιστροφή του Jon Bernthal ως Punisher στη σειρά Daredevil: Born Again. 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.