Cobra Kai: Ο "Hawk" αποκαλύπτει ποια είναι η αγαπημένη του σεζόν

Ο Jacob Bertrand ξεχωρίζει από το cast ως ένας από τους αγαπημένους του κοινού
21 Σεπτεμβρίου 2022 19:41
Cobra Kai: Ο "Hawk" αποκαλύπτει ποια είναι η αγαπημένη του σεζόν

Όλοι τον γνωρίζουμε πλέον ως "Hawk" του Cobra Kai αφού η μοϊκάνα του είναι εμβληματική και το τουπέ του τον έχει μετατρέψει σε έναν από τους αγαπημένους του κοινού. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται είναι ο 22χρονος Jacob Bertrand, ο οποίος παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο PopCulture.com και μίλησε για διάφορα γύρω από την 5η σεζόν του Cobra Kai.

Αποκάλυψε, όμως, ποια είναι η αγαπημένη του σεζόν και γιατί λέγοντας τα εξής: 

"Δεν ξέρω αν κάτι θα μπορούσε να ξεπεράσει την 1η σεζόν για μένα, και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν η πρώτη μας σεζόν, έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από τη γνωριμία μας με όλους. Ένιωθα ότι ήταν τόσο εύκολο να το κάνω και δεν υπήρχε αυτή η πίεση γύρω από αυτό, σαν να μην πιστεύαμε ότι θα το έβλεπε κανείς. Αλλά αγαπώ και την 5η σεζόν".

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Η "αυτοκρατορία" των dojo που είχε υποσχεθεί ο Terry Silver στο φινάλε της 4ης σεζόν γίνεται πραγματικότητα. Ο LaRusso ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ο Kreese βρίσκεται στη φυλακή και ο Jonny Lawrence προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αφήνοντας στην άκρη το καράτε. Θα μπορέσει όμως ο Daniel με τη βοήθεια του νέου του συμμάχου να αντισταθούν στο "No Mercy" καράτε που επικρατεί στην Κοιλάδα; 

Παίζουν οι: Ralph Macchio, Martin Kove, William Zabka, Thomas Ian Griffith, Jacob Betrand, Payton List, Mary Mouser, Tanner Buchanan και Xolo Madriduena. Στις νέες προσθήκες της 5ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Sean Kanan (Mike Barnes) και Alicia Hannah-Kim (Kim Da-Eun). 

Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Tags: