Το Let the Right One In είναι ίσως η επόμενη σειρά που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 7 Οκτωβρίου όμως που θα κάνει πρεμιέρα
20 Σεπτεμβρίου 2022 09:31
Το Let the Right One In είναι ίσως η επόμενη σειρά που θα ξεκινήσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την τηλεοπτική σειρά Let the Right One In, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και θέλει να γίνει το επόμενο “hit” που θα δείτε. Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι ο τίτλος της σειράς είναι επειδή το 2008 είχε κυκλοφορήσει μία ταινία με το ίδιο όνομα, ενώ λίγα χρόνια αργότερα είδαμε και ένα remake με την ονομασία Let Me In.

Πρόκειται για ένα project που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ajvide Lindqvist που ανέβηκε στα ράφια των καταστημάτων το 2004.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στον Mark και την κόρη του την Eleanor, των οποίων η ζωή άλλαξε ραγδαία πριν δέκα χρόνια, όταν εκείνη μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ. Κλεισμένη πλέον στα 12 της, βγαίνει στον έξω κόσμο μόνο τη νύχτα, ενώ ο πατέρας της κάνει ό,τι μπορεί για να της δώσει ανθρώπινο αίμα για να μείνει ζωντανή.

Let the Right One In: Η νέα βαμπίρ σειρά του Showtime απέκτησε το πρώτο trailer της

Το σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και μεταξύ άλλων θα παίξουν και Demián Bichir (The Nun), Madison Taylor Baez, Željko Ivanek, Fernanda Andrade, Nick Stahl, Grace Gummer, Anika Noni Rose, Kevin Carroll, Ian Foreman και Jacob Buster. Τα ηνία του σόου θα αναλάβει ο Andrew Hinderaker (Away) με τον Seith Mann του Homeland να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 7 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.