The Acolyte: Ο σταρ του Russian Doll προστίθεται στο cast της νέας Star Wars σειράς

Γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον το cast της σειράς
19 Σεπτεμβρίου 2022 23:39
The Acolyte: Ο σταρ του Russian Doll προστίθεται στο cast της νέας Star Wars σειράς

Ένα ακόμη όνομα προστίθεται στο cast της σειράς The Acolyte του σύμπαντος του Star Wars, μετά από αυτό του Lee Jung-jae του Squid Game, για να το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. 

Ο λόγος για τον σταρ του "Russian Doll" του Netflix, τον Charlie Barnett, που δεν αποτελεί μια τυχαία επιλογή μιας και η Leslye Headland, δημιουργός του Russian Doll, εμπλέκεται στην παραγωγή, ενώ έχει εμφανιστεί και στα "You", Chicago Fire και "Arrow".

Ο Barnett πλέον συγκαταλέγεται σε ένα cast που περιλαμβάνει τους Amandla Stenberg (The Eddie, The Hate U Give), Jodie Turner-Smith, Lee Jung-jae και τον Manny Jacinto της σειράς "The Good Place" -επίσης μια από τις πρόσφατες προσθήκες. Όπως και με τους υπόλοιπους ρόλους δεν γνωρίζουμε ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί.  

Οι πληροφορίες για το σενάριο του The Acolyte είναι μέχρι και σήμερα λιγοστές. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαδραματίζεται στις τελευταίες ημέρες της High Republic εποχής κατά την επάνοδο των Sith. Ο τίτλος άλλωστε προέρχεται από το γεγονός πως οι Jedi έχουν τους "apprentices" (μαθητευόμενους) και αντίστοιχα οι Sith τους "acolytes" (ακόλουθους). 

Η Leslye Headland του "Russian Doll" έχει αναλάβει τη δημιουργία, το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη θέση showrunner στο The Acolyte

Λέγεται ότι η σειρά θα αποτελείται από 7 επεισόδια και πως θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 -σύμφωνα με το IMDb- αν και τίποτα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο.