House of the Dragon: Το trailer του 6ου επεισοδίου κρύβει μια σημαντική αποκάλυψη!

Δύο χαρακτήρες ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους
19 Σεπτεμβρίου 2022 11:49
House of the Dragon: Το trailer του 6ου επεισοδίου κρύβει μια σημαντική αποκάλυψη!

Βρισκόμαστε και επίσημα στα μέσα της πρώτης σεζόν του House of the Dragon, με το έκτο από τα δέκα συνολικά επεισόδια να αναμένεται τώρα στις 25 Σεπτεμβρίου. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο teaser trailer για το επόμενο επεισόδιο, το οποίο μάλιστα κρύβει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, το βίντεο επιβεβαιώνει πως οι Emma D'Arcy και Olivia Cooke θα κάνουν και επίσημα το ντεμπούτο τους στη σειρά, παίζοντας την ενήλικη εκδοχή δύο εκ των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, δηλαδή των Princess Rhaenyra Targaryen και Alicent Hightower. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι D'Arcy και Cooke ήταν δύο από τα πρώτα ονόματα που είχαμε ακούσει πως θα πλαισίωναν τα καστ, όταν γινόντουσαν οι αρχικές προετοιμασίες για το σόου το 2020.

Εν τέλει, το prequel του Game of Thrones ξεκίνησε με τις Milly Alcock και Emily Carey να παίζουν τις δύο βασικές χαρακτήρες σε νεαρότερη ηλικία. Κάπως έτσι, λοιπόν, το House of the Dragon θα οδηγήσει πλέον την ιστορία προς τα γεγονότα του Dance of the Dragons, δηλαδή σε έναν από τους πιο κρίσιμους πολέμους στην ιστορία του Westeros, ο οποίος ξεσπά εντός του οίκου Targaryen για τη διαδοχή.

Δείτε το teaser trailer του 6ου επεισοδίου του House of the Dragon:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon είναι το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά, που θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". Τη δημιουργία του σόου υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών.

Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του. Μάλιστα, η 2η σεζόν έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" από το HBO, ωστόσο ο Miguel Sapochnik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του σκηνοθέτη και showrunner. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ