Ms. Marvel: Θα επιστρέψει για 2η σεζόν σύμφωνα με ρεπορτάζ

Το πράσινο φως για την ανανέωση λέγεται πως έδωσε η Disney
18 Σεπτεμβρίου 2022 12:22
Ms. Marvel: Θα επιστρέψει για 2η σεζόν σύμφωνα με ρεπορτάζ

Φαίνεται πως το Ms. Marvel θα είναι η δεύτερη σειρά μετά το LOKI που θα επιστρέψει για 2η σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού insider, Daniel Richtman, η Marvel Studios έχει δώσει το πράσινο φως για τη 2η σεζόν της Ms. Marvel στο Disney+ με πρωταγωνίστρια την Iman Vellani. 

Όλα αυτά φυσικά λάβετε τα με επιφύλαξη μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι δια στόματος Marvel Studios, αν και το φινάλε της Ms. Marvel άφησε το ταξίδι της Kamala Khan με ένα σημαντικό cliffhanger και μια αποκάλυψη που τάραξε το MCU. 

Στο πλαίσιο της D23 Expo η Iman Vellani είχε απαντήσει σε ερωτήσεις για το ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν, αν και ήταν με τον κλασικό PR τρόπο της Marvel λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν μου λένε τίποτα για αυτό."

Την Vellani θα τη δούμε ξανά στο The Marvels πλάι στην Captain Marvel και τη Monica Rambeau των Brie Larson και Teyonah Parris, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2023. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Iman Vellani είχε αποκαλύψει ότι μάλωνε στο διαδίκτυο με fans χρησιμοποιώντας ψεύτικους λογαριασμούς. 

Τις εντυπώσεις μας για το Ms. Marvel και το φινάλε του, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ