Squid Game: Τελευταία ευκαιρία για να συμμετέχετε στο πραγματικό τηλεπαιχνίδι - Δέχεται και Έλληνες!

Σύντομα τελειώνει η διορία για τις δηλώσεις
17 Σεπτεμβρίου 2022 18:14
Squid Game: Τελευταία ευκαιρία για να συμμετέχετε στο πραγματικό τηλεπαιχνίδι - Δέχεται και Έλληνες!

Στις αρχές του καλοκαιριού σας είχαμε ενημερώσει πως και επίσημα το Netflix ετοιμάζει πραγματικό Squid Game με έπαθλο $4.56 εκατομμύρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της streaming υπηρεσίας πρόκειται για το μεγαλύτερο reality τηλεπαιχνίδι που έχει γίνει ποτέ, με το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο λόγος γίνεται για το Squid Game: The Challenge, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 456 παίκτες. Εκεί θα κληθούν να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια, τα οποία προφανώς δε θα έχουν ως ποινή πραγματικό θάνατο και που ενδέχεται να είναι εμπνευσμένα από την πασίγνωστη σειρά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ‘Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: The Challenge’ - όπως είναι η ελληνική του ονομασία – δέχεται κανονικά και παίκτες από την Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, το ελληνικό Netflix, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube ήρθε να υπενθυμίσει στους ενδιαφερόμενους πως οι εγγραφές στο reality τηλεπαιχνίδι παραμένουν ακόμη ανοιχτές, αλλά όχι για πολύ.

Αν, λοιπόν, θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διεκδικήσετε μια από τις κάρτες με τα τρία σχήματα που θα σας βάλει στο παιχνίδι για τα $4.56 εκατομμύρια, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από το www.squidgamecasting.com όσο η πλατφόρμα παραμένει ακόμη ανοιχτή.

Ακολουθεί το νέο σχετικό trailer που δημοσίευσε το Netflix Greece.