Τα μακάβρια και τρομακτικά εγκλήματα του Jeffrey Dahmer έρχονται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά της υπηρεσίας από τον Ryan Murphy
16 Σεπτεμβρίου 2022 18:16
Τα μακάβρια και τρομακτικά εγκλήματα του Jeffrey Dahmer έρχονται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη νέα σειρά DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Πρόκειται για ένα project που έρχεται από τον βραβευμένο με Emmy δημιουργό του "American Crime Story", Ryan Murphy και θέλει να σας διηγηθεί μία μακάβρια και αληθινή ιστορία.

Η σειρά εξετάζει τα μακάβρια και τρομακτικά αληθινά εγκλήματα του Jeffrey Dahmer και τα διαρκή λάθη που επέτρεψαν σε έναν από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο για πάνω από μια δεκαετία. Να σημειωθεί ότι εδώ πρωταγωνιστούν οι Evan Peters και Niecy Nash, καθώς παίζουν και οι Michael Learned, Khetphet Phagnasay, Karen Malina White, Brayden Maniago, Phet Mahathongdy και Richard Jenkins.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Μέσα σε περισσότερο από μία δεκαετία, 17 έφηβοι και νεαροί άνδρες δολοφονήθηκαν από τον καταδικασμένο δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ. Πώς απέφυγε τη σύλληψη για τόσο πολύ καιρό;

Η σειρά θα απαρτίζεται από 10 ισχυρά επεισόδια -όπως λέει το Netflix και θα δείτε μεταξύ άλλων τις ανείπωτες ιστορίες των θυμάτων του Dahmer, των ανθρώπων που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και των αποτυχιών που γινόντουσαν και που είχαν ως αποτέλεσμα να συνεχίσει τις δολοφονίες για πάνω από δέκα χρόνια.

Το DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer παρακάτω.