Ο σκηνοθέτης του Squid Game ίσως ζητήσει από τον Leonardo DiCaprio να παίξει στη σειρά

Επειδή είχε δηλώσει μεγάλος fan
16 Σεπτεμβρίου 2022 15:36
Ο σκηνοθέτης του Squid Game ίσως ζητήσει από τον Leonardo DiCaprio να παίξει στη σειρά

Σύμφωνα με το Variety, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, σκέφτηκε να ζητήσει από τον Leonardo DiCaprio να συμμετάσχει στο cast της σειράς, όχι στην επερχόμενη 2η σεζόν, αλλά μελλοντικά.

Συγκεκριμένα, ο Hwang Dong-hyuk παρευρέθηκε πρόσφατα στο Σεούλ και έδωσε μία συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πιθανότητα να δούμε έναν αστέρα του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Εκείνος επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μέρος των σχεδίων του για τον επόμενο γύρο των αγώνων (τη σεζόν 2 δηλαδή), αλλά ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα να επεκτείνει το cast και να συμπεριλάβει ένα τέτοιο «αστέρι» στο μέλλον αν το επιτρέπει ο χρόνος και γενικά οι συνθήκες.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Δε θα υπάρξει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν. Αυτό δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει ίσως γίνει στην 3η σεζόν. Η 2η σεζόν εξακολουθεί και διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Leonardo DiCaprio είχε πει πως είναι θαυμαστής της σειράς, οπότε ίσως, αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέπουν, μπορούμε να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στους αγώνες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παλιότερα ο DiCaprio είχε δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του Squid Game, όποτε αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα να τον δούμε μελλοντικά.

Ο Hwang Dong-hyuk είπε επίσης ότι οι κάμερες για την 2η σεζόν θα αρχίσουν να «ρολάρουν» το 2023 και τα νέα επεισόδια θα έρθουν το 2024.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η 2η σεζόν του Squid Game επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα από το Netflix, χάρη σε ένα λιτό teaser. Ωστόσο, καλύτερα να κάνετε υπομονή γιατί μάλλον θα το δούμε προς 2024 μεριά στις οθόνες μας.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους, το Netflix ετοιμάζει και το πραγματικό ριάλιτι του Squid Game με το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο είδος, ενώ δέχεται και ελληνικές συμμετοχές. Τέλος, αναπτύσσεται και μια ακόμη σατιρική σειρά που θα περιγράφει το πως το Squid Game έγινε «η καλύτερη σειρά του κόσμου».