O Charlie Hunnam του Sons of Anarchy παίζει σε νέα ινδική σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer για την σειρά περιπέτειας "Shantaram" του Apple TV+
15 Σεπτεμβρίου 2022 18:27
O Charlie Hunnam του Sons of Anarchy παίζει σε νέα ινδική σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του "Shantaram" αποκαλύπτοντας τη νέα της σειρά που πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnam, γνωστός σε όλους ως Jax Teller από τη σειρά "Sons of Anarchy". 

Πρόκειται για μια νέα σειρά περιπέτειας που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Gregory David Roberts και ακολουθεί το ταξίδι ενός πρώην κατάδικου στην προσπάθεια να αλλάξει τη ζωή του. Συνδημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Steve Lightfoot των σειρών "Hannibal", "The Punisher" και "Narcos",  ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Bharat Nalluri του Torchwood. 

Δείτε το trailer του Shantaram 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Το "Shantaram" ακολουθεί έναν φυγά που ονομάζεται Lin Ford (Hunnam) και ψάχνει να χαθεί στη ζωντανή και χαοτική Βομβάη της δεκαετίας του 1980. Μόνος σε μια άγνωστη πόλη, ο Λιν αγωνίζεται να αποφύγει τα προβλήματα από τα οποία τρέχει να ξεφύγει σε αυτό το νέο μέρος. Αφού ερωτεύεται μια αινιγματική και ενδιαφέρουσα γυναίκα ονόματι Κάρλα, ο Λιν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ελευθερία ή την αγάπη και τις επιπλοκές που την συνοδεύουν.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους:  Shubham Saraf (“Bodyguard”), Elektra Kilbey (“Staying”), Fayssal Bazzi (“Stateless”), Luke Pasqualino (“Snowpiercer”), Antonia Desplat (“The French Dispatch”), Alyy Khan (“Traitor”), Sujaya Dasgupta (“Shadow and Bone”), Vincent Perez (“Queen of the Damned”), David Field (“Mortal Kombat”), Alexander Siddig (“Star Wars: The Bad Batch”), Gabrielle Scharnitzky (“Treadstone”), Elham Ehsas (“Homeland”), Rachel Kamath (“Jack Irish”), Matthew Joseph (“The Stairs”), και Shiv Palekar (“The Greenhouse”). 

Το Shantaram θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+ με τρία επεισόδια διαθέσιμα στις 14 Οκτωβρίου. Έπειτα κάθε νέο επεισόδιο θα κυκλοφορεί εβδομαδιαία μέχρι το φινάλε της σειράς στις 16 Δεκεμβρίου.