Halo: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς

Με τους Spartans να βρίσκονται στην Ισλανδία
15 Σεπτεμβρίου 2022 15:31
Halo: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς

Η τηλεοπτική σειρά Halo έκανε πρεμιέρα φέτος το Μάρτιο, καταφέρνοντας να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Paramount+. Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως ήδη γνωρίζαμε για την ακρίβεια, καθοδόν βρισκόταν και η δεύτερη σεζόν, με τον David Wiever του Brave New World ως showrunner και εξωτερικό παραγωγό της.

Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, η Paramount επιβεβαίωσε πως και επίσημα τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Master Chief του Pablo Schreiber, μαζί με τα άλλα μέλη της Silver Team να βρίσκονται σε ένα εντυπωσιακό βουνό.

Όπως επισημαίνεται, η συγκεκριμένη σκηνή γυρίζεται στην Ισλανδία, την οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επισκεφτεί και άλλες γνωστές παραγωγές στο παρελθόν, όπως το Game of Thrones και το Vikings. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Halo, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Για την ιστορία, το Halo ακολουθεί τον Master Chief του Pablo Schreiber και την Dr. Catherine Halsey της Natasha McElhone, ενώ το cast πλαισιώνεται επίσης από τους Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

Η σύνοψη του Paramount Plus για την πρώτη σεζόν αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας εξωγήινης απειλής γνωστής ως Covenant, η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief. Γνωρίστε τους ήρωες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την πρώτη σεζόν του σόου, στο αναλυτικό review του Unboxholics.com, ο Κυριακός Στεργιάδης είχε αναφέρει:

Εν τέλει, το Halo TV Series βάσει της πρώτης σεζόν δείχνει πως δεν απευθύνεται στους fans και περισσότερο θέλει να κερδίσει δημογραφικό και κοινό σε μια περίοδο που το Halo franchise κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει μετά τα σοβαρά στραβοπατήματα της 343 στον τομέα των videogames. Για κάποιον που απλώς τυχαίνει να θέλει να δει μια sci-fi σειρά με έναν σούπερ στρατιώτη να κυνηγά εξωγήινους, να έχει και αρκετό δράμα και εκπληκτικά εφέ, φαντάζει η ιδανική επιλογή. Όχι όμως για κάποιον που έχει ζήσει στο πετσί του τα Halo, παρά μόνο εάν μπορέσει να διαγράψει όλα όσα ήξερε για αυτό.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.