Guardians of the Galaxy: Ο James Gunn ξεκαθαρίζει τι θα είναι το "Holiday Special"

Θα είναι σίγουρα "special'...
14 Σεπτεμβρίου 2022 18:01
Guardians of the Galaxy: Ο James Gunn ξεκαθαρίζει τι θα είναι το "Holiday Special"

Η Marvel Studios σύστησε εν μέσω της D23 το Werewolf By Night, που φαντάζει μια old-school ταινία τρόμου, όμως το trailer του έφερε μια ειδική ένδειξη και όχι το κλασικό εμβληματικό "Marvel Studios" intro. 

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα κατηγορία ταινιών μικρού ή και μεγάλου μήκους οι οποίες θα φέρουν την ένδειξη "Marvel Studios Special Presentation", θα αποτελούν μέρος του ευρύτερου MCU και θα προβάλλονται αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus. 

Δείτε το intro των ταινιών με την ένδειξη "A Marvel Studios Special Presentation": 

Ο σκηνοθέτης James Gunn, που από αυτόν περιμένουμε το Guardians of The Galaxy Vol. 3, ετοιμάζει επίσης, όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, μια ειδική εορταστική "τηλεταινία" όπως θα λέγαμε με παλιούς όρους. Μέσα από το Twitter του επιβεβαίωσε ότι το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα φέρει την ένδειξη "Marvel Studios Special Presentation" λέγοντας επίσης ότι "Είναι ένα special. Δεν είναι σειρά ούτε ταινία. Βρίσκεται εντός του MCU": 

Αναφορικά με το cast του "Guardians 3" αυτό περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter στο ρόλο του Adam Warlock, ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του "High Evolutionary", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Όσο το γιατί δεν είδαμε το trailer του Guardians of the Galaxy 3 ακόμα, ο James Gunn έδωσε μια λογική εξήγηση

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022 μέσα από το Disney+.