Τα γυρίσματα του Gotham Knights μόλις ξεκίνησαν! (ΦΩΤΟ)

Με έναν Batman…νεκρό
14 Σεπτεμβρίου 2022 11:21
Τα γυρίσματα του Gotham Knights μόλις ξεκίνησαν! (ΦΩΤΟ)

Το Gotham Knights είναι μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές του The CW για το 2023 και όπως μαθαίνουμε η παραγωγή του έχει ξεκινήσει ήδη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου στο αμερικανικό δίκτυο και η Natalie Abrams, που λειτουργεί ως σεναριογράφος και παραγωγός του σόου επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν.

Εκείνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία εικόνα από τα παρασκήνια, η οποία μας δείχνει απλώς μία καρέκλα και το λογότυπο του Gotham Knights. Η εικόνα αυτή έρχεται με συνοδεία μία λεζάντα που αναγράφει ότι η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ξεκίνησε.

Το Gotham Knights διαδραματίζεται μετά τον θάνατο του Bruce Wayne και ο υιοθετημένος γιος του Batman βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία του. Για να «καθαρίσει» το όνομά του, ενώνει τις δυνάμεις του με τους άλλους κατηγορούμενους, που είναι και τα παιδιά των μεγαλύτερων εχθρών του Batman.

Οι Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth.

Το “Gotham Knights” του CW αποκαλύπτεται με το πρώτο του trailer και έναν Batman…νεκρό!

Το Gotham Knights ήταν η μία από τις τρεις σειρές που έχει στα σκαριά το δίκτυο, καθώς ετοιμάζει επίσης το Walker: Independence, αλλά και το The Winchesters, το prequel του Supernatural. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Turner Hayes (Oscar Morgan), Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Το Gotham Knights θα κάνει πρεμιέρα στο The CW μέσα στο 2023.