Αποσύρεται ή όχι ο Steve Martin μετά το Only Murders in the Building;

Ξεκαθαρίζει τις πρόσφατες δηλώσεις του ο γνωστός ηθοποιός
13 Σεπτεμβρίου 2022 18:40
Αποσύρεται ή όχι ο Steve Martin μετά το Only Murders in the Building;

Πριν από ένα μήνα ο θρυλικός Steve Martin άφησε να εννοηθεί πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το πέρας του Only Murders in the Building, της επιτυχημένης σειράς του Hulu και υποψήφια για Emmy βραβεία, στη χθεσινή τελετή απονομής. 

Τον Αύγουστο είχε δηλώσει, λίγο μετά το φινάλε της 2ης σεζόν του Only Murders τα εξής: 

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η σειρά (OMITB), δε θα ψάξω για άλλες. Δε θα αναζητήσω άλλες ταινίες. Δε θέλω να κάνω cameos. Όλως παραδόξως αυτό ήταν. 

Ωστόσο, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2022, ο Martin έδειξε πως ίσως και να υπερέβαλλε με το σχόλιό ή τουλάχιστον να ξανασκέφτηκε το σχόλιο περί απόσυρσής του. Μιλώντας συγκεκριμένα στο E! Live From the Red Carpet είπε: 

Με ρώτησαν "εάν σκέφτεσαι την συνταξιοδότηση" και τους είπα "λοιπόν αυτό ήταν!" Κάνω μια σειρά, έχω ένα βιβλίο που είναι να βγει και κάνω περιοδείες με αυτόν τον τυπά (τον Martin Short). Αυτό το στιλ είναι η απόσυρσή μου. Κάπως έτσι θα μοιάζει. 

Από την άλλη ο συμπρωταγωνιστής του Martin Short -αλλιώς Oliver Putnam στη σειρά- δήλωσε πως "Δεν μπορεί να φανταστεί ποτέ" τον Martin να αποσύρεται. 

Βρείτε το αφιέρωμά μας για το Only Murders in the Building πατώντας εδώ

Γνωρίζουμε, προς το παρόν ότι το Only Murders in the Building θα επιστρέψει για 3η σεζόν το επόμενο καλοκαίρι εκτός απροόπτου. Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω του Disney Plus.