Marvel: Η Emilia Clarke του Game of Thrones γιορτάζει το ντεμπούτο της στο MCU (ΦΩΤΟ)

Την είδαμε για πρώτη φορά στο σύμπαν της Marvel στο trailer του Secret Invasion
12 Σεπτεμβρίου 2022 17:35
Marvel: Η Emilia Clarke του Game of Thrones γιορτάζει το ντεμπούτο της στο MCU (ΦΩΤΟ)

Την γνωρίσαμε όλοι ως Khaleesi ή Daenerys Targaryen από τη σειρά-φαινόμενο του 'Game of Thrones' όμως τώρα, η Εμίλια Κλάρκ κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας της σε ένα άλλο τεράστιο σύμπαν, αυτό της Marvel Studios. 

Χάρη στο πρώτο trailer της σειράς Secret Invasion του Disney+ πήραμε μια πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα που θα υποδύεται, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια είναι. Ωστόσο, το ντεμπούτο της στο MCU θέλησε να γιορτάσει η 35χρονη ηθοποιός, όπου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε χωρίς φραγμούς τον ενθουσιασμό της: 

"Ακόμη δεν πιστεύω πως η Marvel με άφησε να μπω στον κόσμο της. Στον κόσμο αυτόν που περιλαμβάνει τον Samuel Jackson! Την Olivia Colman! Τον Ben Mendelsohn! Δεν το πιστεύω ότι άφησαν εμένα και το άστρο μου δίπλα σε τόσο μεγάλα ταλέντο, επίσης δεν μπορώ να πιστέψω πως κατάφερα να βγάλω μιλιά, χωρίς να λιώσω από το fangirlισμό μου. Να που όμως είμαστε εδώ και νομίζω πως θα σας αρέσει...Σε εμένα άρεσε πολύ. 

Δείτε την ανάρτησή της: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion: 

Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD; 

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Ανάμεσα στο cast του Secret Invasion συναντάμε τους Samuel L. Jackson, Olivia Colman (The Favourite), Emilia Clarke (Game of Thrones), Cobie Smulders ως Maria Hill, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos, Christopher McDonald, ενώ επανεμφανίζονται οι Don Cheadle ως War Machine και Agent Everett Ross του Martin Freeman. 

To Secret Invasion αναμένεται να βγει στο Disney+ την Άνοιξη του 2023.