Μία καινούργια σειρά του Amazon Prime Video...ακυρώθηκε

Δε θα υπάρξει 2η σεζόν για το Paper Girls
12 Σεπτεμβρίου 2022 15:31
Μία καινούργια σειρά του Amazon Prime Video...ακυρώθηκε

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία ακόμη δυσάρεστη είδηση που αφορά για άλλη μια φορά μία ακύρωση νέας σειράς. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι το Paper Girls, το οποίο έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι δε θα συνεχιστεί στο Amazon Prime Video, μιας και η εταιρία ακύρωσε τη σειρά.

Την είδηση μεταφέρει το Deadline, το οποίο λέει ότι αυτή η απόφαση έρχεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία των 8 επεισοδίων και τις αρκετά θετικές κριτικές που είχε στο Rotten Tomatoes. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η Legendary TV θα αγοράσει τη σειρά και θέλει να προσπαθήσει να ανεβάσει τη δημοτικότητά της και να γίνει ένα σόου όπως το Euphoria προσφέροντας μία ιστορία με νεαρούς χαρακτήρες στο επίκεντρο.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Η σειρά προς το παρόν ακυρώνεται από το Prime Video και δεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον της.

Στη σειρά έπαιζαν οι Camryn Jones (Tiffany Quilkin), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Sofia Rosinsky (Mac Coyle), Fina Strazza (KJ Brandman), Ali Wong, Nate Corddry και Adina Porter.

Αν δεν έχετε ιδέα από τη σειρά, τότε μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.