Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Πότε θα κάνει πρεμιέρα όμως;
12 Σεπτεμβρίου 2022 14:44
Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher είχαν ξεκινήσει πριν από πολλούς μήνες, αλλά είχαν αναβληθεί μέσα στο καλοκαίρι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι συνεχίστηκαν κανονικά και όπως φαίνεται, χωρίς άλλα προβλήματα.

Και αυτό γιατί έγινε γνωστό ότι η παραγωγή της νέας σεζόν έχει πλέον ολοκληρωθεί και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι πανέτοιμη η σειρά να μπει για μοντάζ. Συγκεκριμένα, ο Steve Gaub, ο οποίος είναι εξωτερικός παραγωγός στην 3ης σεζόν ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram του, η οποία εικόνα εστιάζει σε ένα κρανίο, ενώ συνοδεύτηκε από μία λεζάντα που αναφέρει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Gaub (@stevegaub)

Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει:

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το cast, η 3η σεζόν θα φέρει διάφορες νέες προσθήκες, όπως τους Robbie Amell, Meng’er Zhang (Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings), Hugh Skinner (Mamma Mia Here We Go Again!) και Christelle Elwin (Half Bad).  Όλοι οι παραπάνω, θα συναντήσουν τους βασικούς πρωταγωνιστές του cast, δηλαδή τους Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan και Joey Batey.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.