Το νέο trailer του Star Wars: Andor τα δίνει όλα για την επικείμενη επανάσταση!

Η επανάσταση ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου στο Disney Plus
11 Σεπτεμβρίου 2022 16:10
Το νέο trailer του Star Wars: Andor τα δίνει όλα για την επικείμενη επανάσταση!

Εν μέσω του D23 Expo δε γινόταν να μην πάρουμε μια νέα γεύση από την πολυαναμενόμενη Star Wars σειρά του Disney Plus, το "ANDOR" που αποτελεί το spinoff prequel του "Rogue One: A Star Wars Story". 

Διόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο αρχικός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και το επιτελείο του "Rogue One" βρίσκονται πίσω από την παραγωγή, για αυτό και επικεφαλής ως showrunner είναι ο Tony Gilroy (The Bourne Trilogy). Το νέο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε στην D23 δείχνει πως ο καθένας χαρακτήρας θα παλέψει για δικό του όφελος, αλλά ενωμένος ενάντια στο ζυγό της Αυτοκρατορίας, βάζοντας την σπίθα στην επικείμενη επανάσταση. 

Δείτε το official trailer του ANDOR: 

Λίγα λόγια για το Star Wars: Andor

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες. Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης. Βρισκόμαστε άλλωστε πέντε χρόνια πριν το "Rogue One", ενώ το φινάλε του σόου, όπως είπε ο Tony Gilroy, θα μας οδηγήσει μερικές ημέρες πριν την πρώτη σκηνή του. 

Για την ιστορία, ήδη γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν, αλλά και η 2η σεζόν του Andor που έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα. Σκηνοθέτες των επεισοδίων είναι οι Toby Haynes, Susanna White και Benjamin Caron. 

Οπτικά μάλιστα θα διαφέρει από τις άλλες spinoff σειρές του Star Wars (βλ. The Mandalorian, Boba Fett, Obi-Wan Kenobi) μιας και γυρίστηκε "παλιομοδίτικα" χωρίς τη The Volume τεχνολογία, με green screen και μίξη κανονικών σετ και πρακτικών εφέ.

Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (Monday, Flux Gourmet), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Ο συνθέτης Nicholas Britell του "Succession" έχει αναλάβει το soundtrack του Andor. 

Το ANDOR θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου στο Disney+, με τριπλό επεισόδιο.