The Mandalorian: Το trailer της 3ης σεζόν είναι εδώ με Mando και Baby Yoda σε νέες περιπέτειες

"You are a Mandalorian no more"
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:10
The Mandalorian: Το trailer της 3ης σεζόν είναι εδώ με Mando και Baby Yoda σε νέες περιπέτειες

Εν μέσω του D23 Expo, η Lucasfilm κυκλοφόρησε και επίσημα μέσα από τα κανάλια της το πρώτο teaser trailer της 3ης σεζόν του The Mandalorian, το οποίο είχε παρουσιαστεί πρώτα στο κοινό του Star Wars Celerbation 2022

Το εντυπωσιακό trailer αφήνει να εννοηθεί πως το ταξίδι του Din Djarin (Pedro Pascal) θα συνεχιστεί με τον Grogu στο πλάι του και εκτός της clan των Mandalorians, καθώς έχει αποκηρυχθεί μιας και η Armorer του λέει "You Are a Mandalorian no more. A clan of two". 

Οι σκηνές δράσης και τα πλάνα κόβουν την ανάσα καθώς ο πόλεμος επιστρέφει στον πλανήτη Mandalor εκεί όπου η Bo Katan της Katee Sackhoff θα αναμετρηθεί με τον Din. 

Δείτε το πρώτο trailer του The Mandalorian Season 3: 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν είναι οι Pedro Pascal ως Din Djarin, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker. 

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν. 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney Plus.