Star Trek Picard: Όλα τα γνώριμα πρόσωπα του "TNG" στο πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν

Τα δίνει όλα για όλα η 3η και τελευταία σεζόν
09 Σεπτεμβρίου 2022 18:04
Star Trek Picard: Όλα τα γνώριμα πρόσωπα του "TNG" στο πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν

Στο πλαίσιο της Star Trek Day 2022 μάθαμε πολλά νέα για το τηλεοπτικό σύμπαν του Gene Roddenberry και ανάμεσά τους, μια νέα ματιά στη συνέχεια του Star Trek: Picard, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του που ορίστηκε για τον Φεβρουάριο του 2023. 

Το sneak peek trailer για την 3η και τελευταία σεζόν του Star Trek: Picard κυκλοφορεί και αποκαλύπτει πως η επανένωση της παλιοπαρέας του "Star Trek: The Next Generation" θα συγκινήσει και θα προκαλέσει την νοσταλγία των fans. 

Όπως θα δείτε περνάνε όλα τα λατρεμένα πρόσωπα του πληρώματος του Enterprise-D δηλαδή οι: Geordi La Forge (LeVar Burton), Will Riker (Jonathan Frakes), Deanna Troi (Marina Sirtis), Worf (Michael Dorn), Beverly Crusher (Gates McFadden). Όλοι τους δηλώνουν πως θα σταθούν στο πλευρό του Jean-Luc Picard του Patrick Stewart για μια τελευταία αποστολή. 

Για την αποστολή θα χρειαστούν ένα αστρόπλοιο και τη δουλειά αυτή θα εκτελέσει το θρυλικό U.S.S. Titan με μια νέα καπετάνιο, την Seven of Nine της Jeri Ryan. Επίσης θα επανεμφανιστούν οι: Brent Spiner (Data), Denise Crosby (Tasha Yar) και η Michelle Hurd

Δείτε το πρώτο trailer του Star Trek: Picard Season 3: 

 

Το Star Trek: Picard Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου του 2023 αποκλειστικά από το Paramount Plus.