Rings of Power: O Neil Gaiman απαντά στον Elon Musk και τα tweets για την σειρά του LOTR

O δημιουργός του Sandman επιχείρησε να βάλει στη θέση του τον μεγιστάνα της Tesla
08 Σεπτεμβρίου 2022 17:36
Rings of Power: O Neil Gaiman απαντά στον Elon Musk και τα tweets για την σειρά του LOTR

Στο σχόλιο του Elon Musk για το The Lord of the Rings: The Rings of Power υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις, ενώ βρήκε και πολλούς υποστηρικτές. O Musk είπε μεταξύ άλλων πως "Ο Τόλκιν θα γυρνάει στον τάφο του" για την prequel σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ενώ αναζωπύρωσε παράλληλα και την κόντρα του με τον ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos. .

Ο γνωστός συγγραφέας Neil Gaiman, που είναι γνωστός ως ο δημιουργός του The Sandman -πρόσφατα έγινε και ομώνυμη σειρά στο Netflix- θέλησε να βάλει στη θέση του τον μεγιστάνα της Tesla. 

Μέσα από το Twitter, ο Gaiman σχολίασε και αυτός με τη σειρά του την άποψη του Musk σε ένα tweet που έκτοτε έχει γίνει viral. 

Ο Elon Musk δεν έρχεται να μου ζητήσει συμβουλές για το πως να αποτύχει να αγοράσει το Twitter και εγώ δεν πάω σε αυτόν για κριτική ταινιών, σειρών ή λογοτεχνίας. - Neil Gaiman. 

 

Τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα δύο επεισόδια του "The Rings of Power", που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά το σενάριο, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ. 

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. 

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει και με ελληνική μεταγλώττιση και το cast περιλαμβάνει τους: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.