Cobra Kai 5η σεζόν: Δείτε τη σκηνή που ο Johnny γίνεται...ταξιτζής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 9 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται ο πόλεμος των dojo μέσα από το Netflix
07 Σεπτεμβρίου 2022 23:41
Cobra Kai 5η σεζόν: Δείτε τη σκηνή που ο Johnny γίνεται...ταξιτζής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμη σκηνή από την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του Cobra Kai, κυριολεκτικά μερικά 24ωρα πριν την πρεμιέρα στην υπηρεσία. 

Σε αυτή την χιουμοριστική σκηνή ο Johnny Lawrence (William Zabka) είναι ο απολαυστικός, άξεστος Johnny που γνωρίζουμε και εδώ τον βλέπουμε να γίνεται ταξιτζής τύπου Uber για να βγάλει τα προς το ζην. Μόνο που με την τεχνολογία δεν το έχει όσοι ξέρετε, ενώ τα σπάει με τη δική του μουσική σα να μη συμβαίνει τίποτα. 

Δείτε τη νέα σκηνή από την 5η σεζόν του Cobra Kai: 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ακόμη σκηνή μεταξύ Terry Silver και της πρώτης γυναίκας Sensei του Cobra Kai.  

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Cobra Kai

Η "αυτοκρατορία" των dojo που είχε υποσχεθεί ο Terry Silver στο φινάλε της 4ης σεζόν γίνεται πραγματικότητα. Ο LaRusso ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ο Kreese βρίσκεται στη φυλακή και ο Jonny Lawrence προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αφήνοντας στην άκρη το καράτε. Θα μπορέσει όμως ο Daniel με τη βοήθεια του νέου του συμμάχου να αντισταθούν στο "No Mercy" καράτε που επικρατεί στην Κοιλάδα; 

Παίζουν οι: Ralph Macchio, Martin Kove, William Zabka, Thomas Ian Griffith, Jacob Betrand, Payton List, Mary Mouser, Tanner Buchanan και Xolo Madriduena. Στις νέες προσθήκες της 5ης σεζόν συγκαταλέγονται οι Sean Kanan (Mike Barnes) και Alicia Hannah-Kim (Kim Da-Eun). 

Ειδικά για αυτή τη σεζόν οι showrunners του Cobra Kai έχουν υποσχεθεί πολλά και μεγάλα cameos από την ιστορία του Karate Kid franchise, οπότε αρχίστε τα πονταρίσματα για το ποιοι θα σκάσουν μύτη σε αυτή την μητέρα των μαχών που είναι προ των πυλών στο All Valley. Τα στοιχήματα, βέβαια, δίνουν και παίρνουν για την εμφάνιση της Hilary Swank

Η 5η σεζόν του Cobra Kai κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix.