ΦΗΜΗ: Η Elizabeth Olsen θα εμφανιστεί στο House of the Dragon σε ρόλο-έκπληξη

Ακούγονται ψίθυροι για συμμετοχή της σταρ της Marvel στη 2η σεζόν της σειράς του HBO
03 Σεπτεμβρίου 2022 15:28
ΦΗΜΗ: Η Elizabeth Olsen θα εμφανιστεί στο House of the Dragon σε ρόλο-έκπληξη

Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φήμες έχουν ξεσπάσει στα social media τις τελευταίες ώρες, οι οποίες λένε πως η Elizabeth Olsen θα συμμετέχει στο cast του House of the Dragon από τη 2η σεζόν

Τις φήμες αυτές μεταδίδει τόσο το FandomWire όσο και το GiantFreakinRobot, τα οποία ισχυρίζονται ότι η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως Wanda Maximoff/ Scarlett Witch του MCU, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εμφάνισή της στην επόμενη σεζόν της prequel σειράς του Game of Thrones

Αν και οι φήμες δεν αναφέρουν ποιον ρόλο θα αναλάβει, οι εικασίες των παραπάνω πηγών ποντάρουν στο ότι μπορεί να υποδυθεί την μάγισσα Melissandre, την οποία στο Game of Thrones υποδύθηκε η Carice van Houten. Άλλωστε όντας η "Red Priestess" γνωρίζουμε ότι υπάρχει στο timeline του House of the Dragon, το οποίο τοποθετείται περίπου 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire. 

Το εάν η Olsen πάει από τη μία Πορφυρή Μάγισσα στην άλλη Κόκκινη Μάγισσα, μένει να αποδειχθεί για αυτό λάβετε τις παραπάνω φήμες με κάθε επιφύλαξη. 

Πάντως τα πρόσφατα νέα για τη 2η σεζόν δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς αποχώρησε ο βασικός showrunner, σκηνοθέτης και δημιουργός του House of the Dragon, ο Miguel Sapochnik. Πάντως μέχρι τώρα το "HotD" διανύει μια εξαιρετική πορεία με τους fans του Game of Thrones να το έχουν αγκαλιάσει θερμά και τα νούμερα τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. 

Τις φήμες αυτές σχολίασε και το κανάλι Emergency Awesome στο YouTube, μέσα από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ