"Rick and Morty για πάντα" λένε οι δημιουργοί και το εννοούν!

Θα μπορούσε να συνεχίζεται για πάντα η σειρά των Justin Roiland και Dan Harmon
02 Σεπτεμβρίου 2022 14:11
"Rick and Morty για πάντα" λένε οι δημιουργοί και το εννοούν!

Η τεράστια επιτυχία του Rick & Morty και το αντίκτυπό του στην ποπ κουλτούρα από τότε που εμφανίστηκε το 2013, είναι αδιαμφισβήτητη. To 2018 όμως το Adult Swim υπέγραψε μια μεγάλη συμφωνία με τους δημιουργούς του, Justin Roiland και Dan Harmon για την παραγωγή 70 επεισοδίων. 

Ακόμη όμως έχουμε πάρα πολλά επεισόδια να δούμε χάρη σε αυτό το deal, μόνο που οι δημιουργοί έχουν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους: να μην τελειώσει ποτέ το Rick & Morty! Ναι, πράγματι, σα να ηχεί στα αυτιά μας η ατάκα του Rick Sanchez "Rick & Morty forever and for over a hundred years" αλλά φαίνεται πως το εννοούν. 

Οι Roiland και Harmon μίλησαν στο The Wrap ενόψει της πρεμιέρας της 6ης σεζόν και είπανε τα εξής: 

Roiland: Νομίζω πως η σειρά μπορεί να παίζει για πάντα. Μπορεί να παίζει για όσο εμείς θέλουμε. 

Harmon: Όσον αφορά τη μακροζωία της σειράς, για μένα, είναι άπειρη. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Και νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι η αιτία κάποιας απογοήτευσης από την πλευρά των οπαδών, επειδή η αρχική μου δέσμευση ήταν ότι, νομίζω ότι μια καλή τηλεοπτική σειρά είναι αυτή που διαρκεί 1000 επεισόδια.

 

O Roiland θέλησε να εξηγήσει περαιτέρω το σκεπτικό του γύρω από το ενδεχόμενο το Rick & Morty να γίνει... "Λάμψη" ή "One Piece": 

Δεν σχεδιάζει ένα χάρτινο αεροπλανάκι για να προσγειωθεί σε συγκεκριμένο σημείο από μια συγκεκριμένα απόσταση από σένα. Ένα καλό αεροπλανάκι είναι αυτό που μένει στον άερα για πάντα και αυτό είναι αδύνατο, εκτός κι αν το διπλώσεις με τέτοιο τρόπο που αυτός να είναι και ο σκοπός. 

Θέλαμε να αποφύγουμε την σαπουνόπεροσύνη που είναι αναπόφευκτη όταν φτάνεις προς την αυλαία...ξέρετε ο Μόλντερ αν βρει την αδερφή του τότε δε θα έχει λόγο κάνει άλλο τα X-Files. Εμείς δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα έχουμε κάποια στοιχεία που συμβαίνουν μια στο τόσο όσον αφορά τις αποκαλύψεις για τον Rick και όλα αυτά, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι οι περιπέτειές τους μπορούν θεωρητικά να συνεχίσουν για 1000 επεισόδια."

Κάθε χρόνο και από μία σεζόν

Η νέα μεγάλη υπόσχεση που δίνουν οι συντελεστές του Rick & Morty έρχεται δια στόματος του Scott Marder. Για ακόμη μια φορά διατυπώθηκε ότι η παραγωγή του βρίσκεται τόσο μπροστά που ήδη η 7η σεζόν βρίσκεται σε παραγωγή, ενώ η 8η σεζόν είναι στο γράψιμο, με την σεναριογραφική ομάδα να δουλεύει πυρετωδώς. Ο Marder λέει πως αυτό τους δημιούργησε ένα "αριστοκρατικό πρόβλημα" καθώς πλέον θα "μπορούν να βγάζουν από μία σεζόν κάθε χρόνο". 

Η 6η σεζόν του Rick & Morty θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix. Έπειτα κάθε Δευτέρα θα κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο.