O Ben Kingsley επιστρέφει στο MCU για το Wonder Man, τη νέα σειρά της Marvel

Θα υποδυθεί ξανά τον Trevor Slattery μετά την εμφάνισή του στο Shang-Chi
31 Αυγούστου 2022 10:02
O Ben Kingsley επιστρέφει στο MCU για το Wonder Man, τη νέα σειρά της Marvel

Τελικά, το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings δεν ήταν η τελευταία φορά που ο Ben Kingsley θα εμφανιζόταν στο σύμπαν της Marvel.

Και αυτό διότι το Variety μεταδίδει με δικές του πληροφορίες πως ο γνωστός ηθοποιός θα επιστρέψει στο ρόλο του Trevor Slattery για χάρη του "Wonder Man", της επερχόμενης σειράς της Marvel Studios για το Disney Plus

Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε μάθει για την ύπαρξη της σειράς Wonder Man, την οποία επιμελείται ο Destin Daniel Cretton του Shang-Chi σε ρόλο σκηνοθέτη-παραγωγού και ο Andrew Guest των Brooklyn Nine-Nine και Community σε ρόλο σεναριογράφου. 

Η επιστροφή του Kinsley ως Slattery δίνει βάση στις πληροφορίες που έλεγαν ότι η σειρά θα είναι μια χολιγουντιανή σάτιρα, μιας και γνωρίζουμε πως ο Slattery είναι ένας αποτυχημένος ηθοποιός και ο Wonder Man ένας ηθοποιός και stuntman μέσα από τα comics. Είναι άγνωστο πως θα δεθεί ο Kingsley με την ιστορία και σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστεί, ωστόσο το Variety αναφέρει ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο. 

Το Wonder Man θα εστιάζει στον χαρακτήρα του Simon Williams που ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί. Στα comics είναι γιος ενός βιομήχανου του οποίου η εταιρία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξαιτίας του ανταγωνισμού με την Stark Industries του Tony Stark. Ο Williams δέχεται μια προσφορά του σατανικού Baron Zemo που του δίνει τις σούπερ ικανότητές του, όπως δύναμη και αντοχή, αλλά μετά από πολλές μάχες ενάντια στους Avengers, τελικά επιστρατεύεται στην ομάδα τους. 

Από τις 9-11 Σεπτεμβρίου θα διεξάγεται το D23 Expo 2023, το οποίο επιφυλάσσει μεγάλες ανακοινώσεις για τα franchises που κατέχει εταιρία κολοσσός, όπως αυτά των Marvel και Star Wars.