Ανακοινώθηκε η 30η σεζόν των Power Rangers και ονομάζεται Power Rangers Cosmic Fury

Και θα επιστρέψει το cast του Dino Fury
28 Αυγούστου 2022 17:33
Ανακοινώθηκε η 30η σεζόν των Power Rangers και ονομάζεται Power Rangers Cosmic Fury

Η Hasbro και η eOne ξεκίνησαν το “National Power Rangers Day” με μία τεράστια ανακοίνωση και αποκάλυψαν την 30η σεζόν των Power Rangers. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, ο εκτελεστικός παραγωγός του Power Rangers Dino Fury, o Simon Bennett θα επιστρέψει στη νέα σεζόν ως showrunner.

Ωστόσο επιβεβαίωσε κιόλας ότι για πρώτη φορά μετά το Mighty Morphin Power Rangers, το cast που αγαπήσατε από το Dino Fury θα επιστρέψει στους ρόλους του ως Rangers στο Power Rangers Cosmic Fury – όπως θα ονομάζεται η νέα σεζόν.

Ονομάζομαι Simon Bennett και είμαι ο εκτελεστικός παραγωγός και showrunner του Power Rangers Dino Fury. Τώρα η Hasbro και εγώ έχουμε μερικά συναρπαστικά νέα που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σήμερα, και τα νέα είναι ότι θα επιστρέψω στην 30η σεζόν του Power Rangers, η οποία είναι ορατή το 2023 και το όνομα της σεζόν είναι Power Rangers Cosmic Fury.

Το όνομα και το λογότυπο μπορεί να σας φαίνονται γνωστά, και αυτό γιατί δεν είμαι ο μόνος που επιστρέφει στην 30η σεζόν. Στην πραγματικότητα, όλο το καστ του Dino Fury Ranger θα επιστρέψει και θα είναι η ομάδα του Cosmic Fury.

Το Cosmic Fury θα προβληθεί το 2023 και μπορείτε να δείτε την πλήρη αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο φθινόπωρο και αναμένεται να παίξει μέσα στο 2023.