Πότε θα αποσυρθεί ο Mark Ruffalo ως Hulk; Την απάντηση δίνει ο ηθοποιός της Marvel

Μίλησε για το ενδεχόμενο απόσυρσής του από το MCU
28 Αυγούστου 2022 10:36
Πότε θα αποσυρθεί ο Mark Ruffalo ως Hulk; Την απάντηση δίνει ο ηθοποιός της Marvel

Βρισκόμαστε στο Phase 4 του MCU και μόλις οι μισοί από τους αυθεντικούς έξι Avengers βρίσκονται εν ζωή στο σύμπαν της Marvel. Αυτοί είναι οι Hulk, Thor και Hawkeye των Mark Ruffalo, Chris Hemsworth και Jeremy Renner αντίστοιχα. 

Επειδή όμως ο Ruffalo επέστρεψε ως Bruce Banner στη σειρά She-Hulk: Attorney at Law, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο Variety αποκαλύπτοντας τι επιφυλάσσει το μέλλον του στο MCU. Το μέσο τον ρώτησε συγκεκριμένα για το εάν έχει σκεφτεί να αποσυρθεί από τον ρόλο του Hulk, με τον Mark Ruffalo να απαντάει ειλικρινά πως δεν ξέρει: 

Δεν ξέρω! Συνεχώς εκπλήσσομαι που έρχομαι εδώ. Θέλω να πω, ο Ed Norton και εγώ αστειευόμαστε με το γεγονός ότι ο Hulk είναι ο 'Αμλετ της δικής μας γενιάς -όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να τον υποδυθούμε. Θα περιμένω να δω ποια θα είναι η επόμενη βερσιόν του. 

Θέλοντας να βάλει σε ένα πλαίσιο της σκέψεις του δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παίζει τον Hulk "για όσο ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον" και εάν "μπορεί να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον". Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε στις "γκρίζες και πιο μεγάλης ηλικίας" βερσιόν του χαρακτήρα από τις οποίες το MCU μπορεί να εμπνευστεί.