Stranger Things: Ο "Eddie Munson" συνάντησε ξανά το ταίρι του και οι fans το λάτρεψαν! (ΦΩΤΟ)

Ο Joseph Quinn έσμιξε στην πραγματική ζωή με την "Chrissy" κάνοντας ένα άτυπο reunion
28 Αυγούστου 2022 09:30
Stranger Things: Ο "Eddie Munson" συνάντησε ξανά το ταίρι του και οι fans το λάτρεψαν! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η σχέση τους στην 4η σεζόν του Stranger Things να μην κράτησε και πολύ, αλλά ο Eddie Munson και η Chrissy κατέληξαν να είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια των fans. 

Το να τους βλέπουν όμως ξανά μετά το Stranger Things 4 ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν να το αντέξουν. Βλέπετε, ο Joseph Quinn που είναι πλέον ευρέως γνωστός ως "Eddie" του Stranger Things συναντήθηκε με την Chrissy την οποία υποδύεται η Grace Van Dien. 

Στον Twitter λογαριασμό της η Van Dien ανήρτησε μια selfie δείχνοντας πως αποτελούν καλοί φίλοι και στην πραγματική ζωή, σε μια ανάρτηση που έγινε αστραπιαία viral και πλέον μετράει πάνω από 171.000 likes. 

Δείτε τη φωτογραφία με τους Eddie και Chrissy: 

 

Θυμηθείτε τη στιγμή που Metallica και Eddie Munson συναντήθηκαν και έπαιξαν κιόλας μαζί το "Master of Puppets". 

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Πιστεύαμε ότι η 4η σεζόν θα ήταν οκτώ επεισόδια και θα είχαν κανονική διάρκεια. Επομένως, αν μας είχατε πάρει συνέντευξη πριν από την 4η σεζόν, θα λέγαμε πάλι αυτό. Νομίζω ότι στοχεύουμε ξανά τα οκτώ επεισόδια, αλλά δε θέλουμε να είναι 13 ώρες, όπως η 4η σεζόν. Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), and Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.