The Winchesters: Τελικά θα εμφανιστεί ο Jensen Ackles ως Dean (ΦΩΤΟ)

O "Dean" δε θα είναι σκέτο αφηγητής στην prequel σειρά του Supernatural
27 Αυγούστου 2022 09:57
The Winchesters: Τελικά θα εμφανιστεί ο Jensen Ackles ως Dean (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η prequel σειρά του Supernatural να μην έχει κάτσει καλά σε όλους τους fans του σόου, αλλά θα έρθει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο. Τώρα μια νέα φωτογραφία από το The Winchesters, όπως θα ονομάζεται, αποκαλύπτει την επιστροφή του Dean Winchester με σάρκα και οστά. 

Τι εννοούμε; Ο Jensen Ackles δε θα είναι απλώς ο αφηγητής της σειράς, όπως αρχικά γνωρίζαμε, καθώς θα εμφανίζεται κανονικά ως Dean Winchester, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στο ρόλο που τον ανέδειξε. 

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το TV Insider, παρακάτω φαίνεται να κρατάει ένα ημερολόγιο, που εικάζεται ότι είναι η πηγή των ιστοριών του "The Winchesters" και κάθεται δίπλα στην Chevy Impala του.

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

Το Winchesters δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles και τη σύζυγό του, Danneel Ackles, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους τις πρώτες ημέρες του κορωνοϊού. Έχοντας πάρει τις ευλογίες του δημιουργού του Supernatural, Eric Kripke, οι δυο τους προχώρησαν στην παραγωγή του prequel. Έτσι και οι δύο είναι παραγωγοί σε αυτό το σόου, με τον Glen Winter να βρίσκεται και στη σκηνοθεσία -εκτός από την παραγωγή- του πρώτου επεισοδίου.

Πρωταγωνιστούν οι Drake Rodger, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites και Bianca Kajlich.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα και δαίμονες. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

To The Winchesters θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο The CW.