"Αυλαία" για το The Umbrella Academy - Η 4η σεζόν θα είναι η τελευταία του

O showrunner Steve Blackman ήξερε πως θα κρατήσει τόσο η σειρά του Netflix
25 Αυγούστου 2022 17:35
"Αυλαία" για το The Umbrella Academy - Η 4η σεζόν θα είναι η τελευταία του

Η πιο δυσλειτουργική "οικογένεια" σούπερ ηρώων του Netflix ετοιμάζεται για την τελευταία της περιπέτεια. Ο λόγος για το The Umbrella Academy το οποίο μάθαμε ότι ανανεώθηκε για 4η σεζόν από το Netflix, ωστόσο θα είναι επίσης και η τελευταία του, κλείνοντας την ιστορία των "αδερφών" Hargreeves. 

Σύσσωμο το cast της 3ης σεζόν θα επιστρέψει για το οριστικό φινάλε της σειράς, τόσο οι της Ακαδημίας της Ομπρέλας όσο και της Ακαδημίας των Σπουργιτιών.  

Το cast του The Umbrella Academy αποτελείται από τους: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore

Ειδικά μετά το φινάλε της 3ης σεζόν όπου οι Hargreeves βρέθηκε και πάλι σε ένα νέο timeline, πατώντας για ακόμη μια φορά το "reset", θα πρέπει να παλέψουν στην 4η σεζόν χωρίς τις δυνάμεις που τους έκαναν ξεχωριστούς.

Παράλληλα το φινάλε της Ακαδημίας της Ομπρέλλας, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του showrunner, Steve Blackman, καθώς σύναψε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με το Netflix. Χάρη σε αυτό θα δημιουργήσει και θα ηγηθεί μια πρωτότυπη sci-fi σειρά ονομάτι "Orbital" αλλά και την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Horizon: Zero Dawn, που θα βασίζεται στο ομώνυμο franchise παιχνιδιών της Sony. 

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει προς το παρόν το πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η 4η σεζόν του The Umbrella Academy.