She-Hulk: Τα νούμερα της πρεμιέρας ήταν καλύτερα από τη σειρά της Ms. Marvel

Πώς τα πήγε όμως συγκριτικά με τις άλλες σειρές του MCU στο Disney Plus;
24 Αυγούστου 2022 17:59
She-Hulk: Τα νούμερα της πρεμιέρας ήταν καλύτερα από τη σειρά της Ms. Marvel

Η πρεμιέρα της νέας σειράς της Marvel Studios, She-Hulk: Attorney At Law είχε ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό και τους κριτικούς, αλλά δεν γνωρίζαμε πως τα πήγε η τηλεθέασή του στο Disney Plus.

Σύμφωνα με την εταιρία Samba TV, που στο παρελθόν έχει μετρήσει το σφυγμό κι άλλων σειρών του MCU -μιας και η Disney είναι φειδωλή με τα νούμερα, η She-Hulk τα πήγε σχετικά καλά και στα ίδια επίπεδα με το Hawkeye για παράδειγμα. 

Συγκεκριμένα, το πρώτο επεισόδιο της She-Hulk με την Tatiana Maslany συγκέντρωσε πάνω από 1.5 εκατομμύριο νοικοκυριά στις πρώτες τέσσερις ημέρες από την διάθεσή του στο Disney+.  

Πρόκειται για ένα νούμερο που είναι διπλάσιο από την αντίστοιχη πρεμιέρα της Ms. Marvel (775.000), η οποία παραμένει και η σειρά με τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην πρεμιέρα της. Για να έχετε μαι ιδέα με τα νούμερα των σειρών του MCU ορίστε η λίστα: 

  • Loki: 2.5 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • WandaVision: 1.6 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • The Falcon and the Winter Soldier: 1.8 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • Hawkeye: 1.5 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • Moon Knight: 1.8 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • Ms. Marvel: 775.000 νοικοκυριά
  • What If..?: 281 χιλιάδες νοικοκυριά (Προβολές πρεμιέρας μόνο)

Λίγα λόγια για το She-Hulk: Attorney at Law: 

Η επίσημη σύνοψη: 

Η Τζένιφερ Γουόλτερς περιηγείται στην περίπλοκη ζωή μιας ανύπαντρης, 30άρας δικηγόρου, η οποία τυχαίνει να είναι και μια πράσινη Χαλκ με υπερδυνάμεις.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Mark Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστούν και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αλλά και ο Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock.

Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ